Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Kinderfeestjes

Parkour & Freerunning Purmerend

Freerunning

Heb jij altijd al een keer willen freerunnen? En je bent ook nog eens jarig of je vind het gewoon leuk om een activiteit te boeken met je familie of vrienden. Dan is een Progression Freerun feestje vast en zeker iets voor jou. Bij ons leer je onder deskundige begeleiding verschillende technieken, zoals springen, klimmen, passeren, zwaaien en natuurlijk salto’s en trucjes, die het voor jou gemakkelijk en veilig maken om je door onze uitdagende locatie te bewegen.

Inhoud feestjes

Bij onze kinderfeestjes staat bewegen natuurlijk bovenaan. Na een korte kennismaking starten wij direct met allerlei actieve en leuke spelvormen. Na deze warming up zullen wij direct aan de slag gaan met de eerste freerun-technieken. Als deze basistechnieken er een beetje in zitten zullen we uitleg geven over de Big Airbag. Hierna mogen de kinderen zelfstandig de zaal gebruiken.

Voor de kids die graag nog wat extra’s willen leren. Kunnen de coaches natuurlijk ook nog verder ingaan op de diverse freerun-technieken en natuurlijk zullen zij iedereen helpen met het maken van de stoerste trucs en salto’s in onze Big Airbag.

Freerun Feestje

€14,95 p.p.

  • Duur workshop/feestje 90 min.
  • 30 min. extra tijd voor cadeaus uitdelen en traktaties.
  • Eigen consumpties meenemen mogelijk
  • Heel veel fun!
  • Minimum prijs van tenminste 8 deelnemers.
Boek nu