Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Afmelden

Afmelden of eenmalig verplaatsen

Afmeldingen kunnen worden gedaan via het ledenportaal of via de Progression Academy App.  Als u een les minimaal 1 uur van te voren afmeld dan komt uw reservering vrij en kunt u een nieuwe reservering maken in de zelfde week op een ander les moment.  En nieuwe reservering moet minimaal een uur voor aanvang van de les gemaakt worden. 

Ga naar het Ledenportaal

Ledenportaal

Als u ingelogd bent op de computer kunt u een afmelding doen voor de gereserveerde les door naar het kopje “Rooster” te gaan in het menu boven in het scherm. Door op de les te klikken waar u een reservering op heeft staan kunt u deze eenmalig afmelden.  
Als u dit 1 uur voor aanvang heeft gedaan kunt een nieuwe reservering maken door op een andere les in die week te klikken en hier een nieuwe reservering voor te maken.
Op uw mobiel kunt u de pagina vinden door op de 3 streepjes te klikken in de rechter bovenhoek van u scherm. Hier vindt u ook de pagina “Rooster”

Een les kan maximaal 1 week worden opgespaard. Bijvoorbeeld: U wilt een les uit week 1 annuleren en gebruiken in week 2. Dat werkt dat als volgt. U annuleert op tijd u les uit week 1. Als u in de zelfde week een les wilt inhalen dan kunt u daar direct een reservering voor maken. Als u een week later de les wilt inhalen dan kan dat pas als week 1 voorbij is. Op Zondag 23:59 wordt de credit van de les overgeplaatst naar de volgende week. Nadat dit gebeurd is kunt u dus de les-credit in week 2 gebruiken.

Progression Academy App

U kunt in de app op de zelfde manier uw lessen afmelden of nieuwe reserveringen maken als in het ledenportaal. Het menu in de app is te vinden onder de 3 streepjes in de linker bovenhoek. 

Klik hier onder om de app te downloaden voor uw telefoon.

Google Play StoreApple iTunes Store

Vaste inschrijving overzetten naar een andere dag

Wilt u uw vaste reservering over zetten naar een ander les moment op een andere dag in de week? Dat kan door contact met ons op te nemen via het contact formulier of een email te sturen naar contact@progression-academy.nl