Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Zomer Rooster Freerunning

Beste Freerunners,
Volgende week is alweer de laatste reguliere les voor de vakantie. We willen iedereen nog even op de hoogte brengen dat vanaf 12 juli ons zomer rooster in gaat. Dit betekend dat we maar op 3 dagen open zijn. Maandag, Woensdag en Zaterdag. Je bent niet standaard ingeschreven voor deze lessen. Iedereen zal elke week zichzelf moeten inschrijven voor de lessen. Ook als je normaal al op maandag, woensdag of zaterdag traint.
Inschrijven kan elke keer 7 dagen voor de aanvang van de les. Inschrijven kan via de app of via het ledenportaal op onze website. Mocht je hier vragen over hebben verwijzen we je in eerste instantie naar deze pagina: http://progression-academy.nl/afmelden/ Mocht je er daarna nog steeds niet uitkomen dan mag je ons uiteraard mailen met je vragen.

Start nieuwe jaar

Op 23 Augustus begint voor ons weer het nieuwe jaar. Dan gaan we verder met ons normale rooster en zal je gewoon weer ingeroosterd staan op het uur waar je normaal les hebt. Er zullen vanaf dat moment ook een paar nieuwe les momenten bij komen. Dus mocht je dan willen wisselen van les dan kan je dat bij ons via de mail aanvragen.

Zomer Freerunning Event

Op 10 Juli vind ons grote freerunning evenement plaats waar we 4 uur lang kunnen trainen en naar het WK freerunning kijken. We hebben nog maar een paar plekken vrij en mocht je daarbij aanwezig willen zijn dan is het slim om je snel via het ledenportaal in te schrijven. We starten om 14:30 en zijn om 18:30 klaar uiteraard mag je al eerder opgehaald worden. Wij zorgen dat de grote airtrack, de grote trampoline en alle andere toffe obstakels aanwezig zijn om lekker op te trainen. We hopen jullie dan te zien!
Mochten we jullie niet meer zien dan wensen we jullie alvast een fijne vakantie en tot het volgende jaar!

Met sportieve groet,
Team Progression
Tim Verdonk, Noah Wallaart, Dani Brouwers, Philip van Ees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *