Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

We zijn weer open!

We zijn deze week begonnen met onze buiten lessen vanwege de huidige maatregelen.. Dit doen wij volgends ons normale rooster, wel zijn er een aantal dingen om even rekening mee te houden:

  • Het zal soms erg koud en nat zijn tijdens de trainingen. Het is dus belangrijk om je warm te kleden maar ook iets aan heb dat een beetje vies mag worden. Een jas traint doorgaans niet zo makkelijk en daarom raden wij het aan om een laag thermo kleding te dragen onder broek en shirt / trui. Dit zorgt er voor dat je lekker op temperatuur blijft tijdens het trainen.
  • We zullen soms gebruik kunnen maken van de eerste paar meter achter de grote rolluik. De regel geld: buiten met schoenen, en voor de oefeningen achter de grote rolluik op sokken of blote voeten.
  • Omdat we de ruimte voor onze zaal gaan gebruiken zal er geen ruimte zijn om langer te parkeren. Wilt u toch wachten dan vragen we om tijdens de les de auto bij de sportvelden te zetten. Bij de lessen wachten is helaas niet mogelijk.
  • Probeer niet te vroeg aanwezig te zijn, maximaal 5 minuten voor aanvang en einde van de les om overlap van brengende en ophalende ouders te voorkomen.
  • Vergeet niet je eigen flesje water water mee te nemen zodat je niet elke keer naar binnen hoeft wanneer je wat wilt drinken. Zorg ook dat je naar de wc bent geweest. De wc is alleen voor noodgevallen.
  • BELANGRIJK: In principe kunnen onze trainingen altijd buiten door gaan, zelfs bij wat regen. Mocht de les toch niet door gaan dan zullen wij dit minimaal een uur voor aanvang van de les aangeven op het ledenportaal & Progression Academy App. Twijfelt u zelf of de les door gaat kijk dan eerst daar. Staat daar niks dan kunt u er vanuit gaan dat de les door gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *