Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Community opening 30 Juni

Op 30 Juni zullen wij voor het eerst onze deuren openen voor de community en we willen jullie allemaal uitnodigen om hier een gezellige dag van te maken.
De kosten van deze dag bedragen 10 euro als je vooraf een kaartje koopt en 15 als je aan de deur betaald. (LET OP: aan de deur alleen cash betalen mogelijk). Voor dit bedrag krijg je een hele dag springen in onze nieuwe locatie!.

KOOP JE KAARTJE: https://progression-academy.gotgrib.nl/member/selfservice/registration/opening_community

Extra Informatie:

Adres:
Flevostraat 166-168, 1442PZ Purmerend

Vervoer- Auto
Op zondag is er altijd genoeg parkeerplaatsen. Onze locatie is makkelijk te bereiken via de A7 afslag Purmerend-Noord. Volg de N244 Richting Edam en neem de afslag industrieterrein de Koog. Vervolgens sla je af op de Flevostraat en heb je aan de linkerkant op nummer 166 onze locatie!

Openbaarvervoer
Station Purmerend Overwhere bevind zich op ongeveer 15 minuten lopen van de locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om de bus te pakken vanaf Amsterdam-Noord (Bus 301 Naar Edam). Deze stopt voor de deur van onze gym.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *