Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Herfstvakantie & Volwassen Lessen

Herfstvakantie

Volgende week vanaf 21 oktober t/m 26 oktober zullen er geen freerunning lessen zijn vanwege de herfstvakantie. De lessen zullen vanaf 28 oktober weer volgens het normale rooster continueren. Voor meer informatie over de vakantie dagen kan je een kijkje nemen op deze pagina.

16+ & Volwassen freerun trainingen

Vanaf 28 oktober zullen wij starten met onze 16+ & volwassen trainingen. Deze zullen plaatsvinden elke maandag vanaf 19:00 in de Progression Academy. Altijd al een keer zelf willen freerunnen? Neem contact met ons op via contact@progression-academy.nl en meld je aan voor een eenmalige proefles van 10 euro.
Durf jij de uitdaging aan?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *