Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Vrienden Actie!

Vrienden Actie * DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Vraag nu je vrienden om ook op freerunning te gaan en krijg allebei gratis een strippen kaart voor 5x Open Gym op de zaterdag.

Hoe gaat het te werk?

Als je een vriendje of vriendinnetje mee neemt voor een proef les (eenmalig 10 euro) en hij of zij wil daarna zelf ook op freerunning dan krijgen jullie allebei een 5x open gym strippenkaart op jullie account.
Let op: Wanneer je vriendje of vriendinnetje zich inschrijft als lid is het belangrijk om aan te geven dat hij of zij via jou bij ons terecht is gekomen. Bij het inschrijven kan onder het veld “Hoe heb je ons gevonden?” jou naam worden ingevuld en zo weten wij dat jullie allebei een strippenkaart verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *