Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Girlsjam

De opening van de Progression Academy is alweer een paar maanden geleden, en buiten wordt het weer steeds slechter, dus alle reden om weer een leuk event te organiseren! Deze keer wordt dat de eerste editie van de Progression – girlsjam!

Op zondag 1 december gaan we tussen 12 en 5 gezellig met alle girls trainen. Hoe meer hoe gezelliger, dus nodig je vriendinnen uit om het zo gezellig mogelijk te maken. Kosten zijn 10 euro, je kan aan de deur betalen.

Tijdens de Girlsjam zullen wij leuke challenges uitzetten voor alle niveaus! Kom jij ook met ons mee trainen?!

Hopelijk tot 1 december!

Paula Broersen, namens het Progression-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *