Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Sluiting Progression-academy ivm Corona-virus

Beste leden en ouders,

Vandaag heeft de overheid wederom de maatregelen omtrent het Corona-virus aangescherpt. De scholen gaan per direct dicht en ook sportgelegenheden wordt geacht de deuren te sluiten. Dit betekent dat Progression Acadamy per direct dicht is. Dit zal in ieder geval duren t/m maandag 6 april. We hopen daarna weer te kunnen starten met de lessen. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij zijn ondertussen op zoek naar mogelijkheden om jullie de gemiste lessen na de sluiting (gedeeltelijk) te laten inhalen. Jullie als leden zijn van grote waarde en we doen ons uiterste best hierin een gepaste oplossing te vinden. Wanneer we deze hebben gevonden, krijgen jullie hierover bericht. We wensen jullie allen sterkte tijdens deze bijzondere periode. Hopelijk zien we elkaar snel weer!

Sportieve groet,

Tim Verdonk, Noah Wallaart, Nino Wallaart en Philip van Ees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *