Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Start video lessen Freerunning

Beste ouders en leden,
Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt hebben wij onze deuren moeten sluiten tot minstens 6 april vanwege het huidige corona-virus. Uiteraard hebben wij niet stil gezeten en is het hele team meteen om tafel gaan zitten om een manier te vinden om jullie toch te laten freerunnen.
Vanaf vandaag zijn wij gestart met een online platform om jullie via videos tips te geven om te freerunnen. Elke week zullen wij 3 flimpjes uploaden op maandag, woensdag en vrijdag. De flimpjes zullen uit drie categorieen bestaan;

  • Skill video – Een video waar we een nieuwe techniek uitleggen die je thuis kan proberen.
  • Kracht video – Een oefening die je thuis kan doen om sterker te worden zodat het straks makkelijk wordt om ver te springen of om je salto’s te landen.
  • Challenge video – Een uitdaging die wij aan jullie geven om thuis te proberen. Dit kan van alles zijn.

Vandaag is de eerste video online gezet waarin er wordt uitgelegd wat we gaan doen. Omdat deze week al door midden is zullen we de volgende 3 filmpjes in de komende 3 dagen uitbrengen.
Wij zullen hier niet elke keer een mail over sturen maar wel zullen we de filmpjes in de Progression Academy app plaatsen. Als je deze nog niet heb download hem dan snel. Mocht je hier niet uit komen, dan mag je ons altijd mailen met je vragen.
Ook kan je je abonneren op ons youtube kanaal zodat je nooit een video mist!
De eerste video kan je nu hier vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *