Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

4 mei herstarten de freerunning lessen!

Beste leden,
Ten allereerst willen wij jullie bij deze gigantisch bedanken voor jullie geduld de afgelopen tijd. Zonder jullie steun hadden we het niet gered tot dit punt.Zoals jullie wellicht in de laatste persconferentie van Mark Rutte hebben gehoord, mogen we rustig aan weer in kleine groepen gaan sporten. Dit gaan we dan ook doen vanaf 4 mei. Dit moet vooralsnog wel buiten plaatsvinden. Daarom gaan wij de trainingen buiten voor de deur geven. De ruimte die we gebruiken wordt met linten afgezet en zal dus ‘afgesloten’ zijn van de weg. In principe gaan de trainingen op deze manier bij elk weertype door, zolang dit verantwoord is. We zullen de lessen in ieder geval tot 20 mei op deze manier gaan vormgeven. Mocht er in de tussentijd iets veranderen, dan houden we jullie daar uiteraard van op de hoogte.
Bij de ‘nieuwe’ lessen geldt een aantal voorwaarden:

  • De docent houdt te allen tijde 1,5 meter afstand.
  • In de leeftijdscategorie 7 t/m 12 jaar kunnen de lessen buiten gewoon gevolgd worden zoals normaal. Toch is het natuurlijk fijn als we een beetje rekening kunnen houden met de 1,5 meter afstand.
  • In de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar is het wél van groot belang dat de 1,5 meterregel wordt nageleefd. We vertrouwen erop dat iedereen in deze leeftijdscategorie hier zelf rekening mee houdt.
  • De 16+ lessen kunnen door de doorlopende maatregelen van de overheid helaas niet doorgaan. De leden die hiervan gebruik maken, krijgen persoonlijk bericht van ons.
  • Omdat de lessen buiten plaatsvinden, kan er niet voor de deur geparkeerd worden. Dit kan eventueel wél bij de sportvelden of voor Flevostraat 100.
  • Ouders mogen slechts hun kinderen afzetten en ophalen, maar niet bij de les blijven.
  • De open gym op donderdag avond en zaterdag middag zal NIET door gaan in deze overbruggingsperiode.

 Wij zijn heel blij dat we de lessen op deze manier weer kunnen gaan hervatten. We hopen jullie vanaf 4 mei weer te zien!
Met sportieve groet,Tim Verdonk, Noah Wallaart, Nino Wallaart, Dani Brouwers & Philip van Ees   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *