Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

1 Juli weer binnen Freerunnen!

Beste Leden,Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Het is nu officieel bekend gemaakt dat wij 1 juli weer naar binnen mogen om daar onze freerun lessen te geven. En met deze aanhoudende hitte is dat geen moment te vroeg. Voor de komende lessen t/m 1 juli zullen we proberen zo veel mogelijk de verkoeling op te zoeken bij onze grote overhead deur om de lessen werkbaar te maken.In de eerste week dat wij weer naar binnen mogen zullen wij iedereen extra tijd vrij trainen gunnen om de vernieuwde zaal te verkennen. We kijken er naar uit om jullie weer binnen te mogen verwelkomen.

Zomerabonnement

Deze zomer hebben wij de mogelijkheid voor niet-leden om een abonnement af te nemen waarmee je 6x los kan trainen bij ons in de zomervakantie. Heb je een vriendje / vriendinnetje die altijd al heeft willen freerunnen maar daar normaal geen tijd voor heeft. Dan is dit misschien wel wat voor hun. Klik hier voor meer informatie.

Strippenkaart voor vaste lessen

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor onze vaste lessen ipv een vast abonnement. De lessen zijn per keer een stukje duurder maar de strippenkaart geeft je de mogelijkheid zelf te kiezen wanneer je wilt trainen. Mochten jullie het komende jaar minder tijd krijgen dan kan dit misschien een handige oplossing zijn. Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de huisregels per 1 juli?

  • De docent houdt te allen tijde 1,5 meter afstand.
  •  In de leeftijdscategorie 7 t/m 16 jaar kunnen de lessen binnen gewoon gevolgd worden zoals normaal.
  • Als het mooi weer blijft zullen wij af en toe gebruik maken van de ruimte voor de zaal voor een gedeelte van de training. Mocht dit het geval zijn dan kan er niet of beperkt voor ons pand geparkeerd worden. Wij waarderen het heel erg als er niet gebruik wordt gemaakt van de parkeerplekken bij onze buren. Mocht u toch willen parkeren dan kan dit eventueel wél bij de sportvelden of voor Flevostraat 100 (80 meter loopafstand).
  • Waar mogelijk willen wij de ouders nog steeds vragen om hun kinderen op te halen en te brengen maar niet zelf het pand te betreden. Wanneer ouders met een goede reden toch bij de les willen blijven vragen wij iedereen die niet uit het elfde huishouden komt 1,5 meter afstand te houden.
  • De open gym op donderdag avond en zaterdag middag zullen vanaf 1 juli weer starten volgens het normale rooster. LET OP: Om mee te doen aan de open gym MOET er van tevoren een plekje gereserveerd worden. Dit kan via het ledenportaal of Progression Academy app middels een strippenkaart of het kopen van een los bezoek op de website.
  • Voor leden blijven verder dezelfde maatregelen van het protocol van het NOC-NSF gelden. Bij koorts / verkoudheid blijf thuis, neem je eigen waterflesje mee en zorg dat je thuis al naar de wc bent geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *