Flevostraat 166, 1442 PZ, NL
+31 6 30309954
contact@progression-academy.nl

Sluiting Progression Academy verlengt tot 28 April

Beste leden,

Hopelijk verkeren jullie en jullie naasten allen in goede gezondheid.

Zoals jullie weten, zal de ons door de overheid opgelegde sluiting tot in ieder geval 28 april duren. Dit betekent dat wij in ieder geval tot die tijd nog steeds geen fysieke lessen kunnen aanbieden in de Progression Academy. We hopen dat jullie de afgelopen weken hebben genoten van onze online video’s en deze zullen we de komende tijd ook zeker blijven maken! Mocht je ze nog niet gevonden hebben, ze zijn te zien op ons YouTubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCoWxC3X3-Bi0NK_MerYinqw.Naast deze video’s zijn we ook bezig met het maken van video’s waarin we voorbeelden geven van waar je buiten, alleen of samen met je ouders, kan trainen. De eerste video komt zaterdag online!

We hopen heel erg dat we na 28 april weer met elkaar aan de slag kunnen. Omdat jullie nu veel lessen missen, is het plan om in ieder geval tijdens de zomervakantie door te gaan met het geven van lessen. Dit zodat jullie de gemiste lessen tegen die tijd kunnen inhalen. We hopen dat jullie lid van Progression Academy willen blijven, zodat we na deze periode weer snel met elkaar kunnen gaan trainen en de Academy kan blijven bestaan. Wij hebben jullie lidmaatschap namelijk echt nodig om na de crisis weer verder te kunnen. We kijken ernaar uit jullie zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen!

Met sportieve groet,
Tim Verdonk, Noah Wallaart, Nino Wallaart en Philip van Ees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *